Koloidno srebro – sve što trebate znati

Kolodina srebrna voda

Mnogi nikada nisu čuli za Koloidno srebro, a mnogi tek površno i ne razumiju kako ona funkcionira. U nastavku je sve što trebate znati…

Koloidno srebro je submikroskopska čestica Srebra u tekućini čiste destilirane vode sa minimalnim električnim nabojem na svakoj čestici. Koloid je dakle, veoma mala čestice od 0,001 mikrona u presjeku.

Te čestice su toliko male da na njih ne djeluje sila gravitacije, te se one ne talože na dnu, već vječno ostaju ravnomjerno raspoređene u tekućini. Koloid je najbolji način primjene Srebra u medicini, upravo zato što su stanice i tjelesne tekućine svih živih bića zapravo u koloidnom stanju i tako organizam mnogo lakše prihvaća lijek. Klasični lijekovi su uglavnom u stanju kristala i zbog toga ih organizam mora prvo pretvoriti u koloid da bi ih koristio, a to je proces koji se odvija u probavnim organima. Zbog toga većina umjetnih antibiotika usput ubija i korisne bakterije crijevne flore što slabi imunitet i čini organizam podložnim raznim bakterijskim i gljivičnim napadima (posebice Kandida).

Koloidno Srebro se pričvrsti na staničnu membranu bakterije, tako uništava njen dišni enzim, odnosno njena kemijska pluća. Zbog toga što ne može više disati, kroz par minuta patogen se guši i uništava, a iz organizma se izlučuje imunološkim, limfnim i eliminacijskim sustavima. Niti jedan patogeni organizam ne može preživjeti više od par minuta u prisutnosti kemijskog elementa Srebra.

Koloidno Srebro je efikasno za više od 650 različitih patogena.

Mnoge vrste patogenih mikroba, virusa, gljivica, bakterija i jednostaničnih mikroorganizama su otporni na antibiotike, ali su uništeni u kontaktu sa Koloidnim Srebrom, i ne mogu mutirati. Koloidno Srebro ne slabi imunološki sustav tijela kao antibiotici, zapravo, tijelu daje sekundarni, dopunski imunološki sustav, kreirajući zaštitu protiv bolesti. Srebro, u koloidnom obliku, je netoksično i ne oštećuje enzime u tkivima i korisne bakterije, potpuno je sigurno za djecu, odrasle i životinje.

Nije, zapravo, poznata niti jedna vrsta patogenih mikroorganizama koja u labaratorijskim uvjetima u dodiru sa Koloidnim Srebrom može preživjeti više od 6 minuta.

Ljudsko tijelo ne razvija nivo tolerancije za Koloidno Srebro, što znači da se nitko ne može predozirati. Srebro, u koloidnom obliku, nije teški metal. Ono je potpuno netoksično i nealergijsko, a svaki višak koji nije potreban organizmu se lako eliminira i ne akumulira u tkivima. Ono ne oštećuje jetru, bubrege ni druge organe. Ovo je značajno zato što većina umjetnih antibiotika i drugih lijekova često oštećuje i jetru i bubrege.

“Rezistentnost je nemoguće postići. A što je najvažnije, Srebro je u obliku koloida potpuno neškodljivo za ljudski organizam”, piše dr. Hary Magraf iz Sant Louis-a.

Odaberite valutu
EUR Euro