Žaklina Samardžić
Direktor / Osnivač

Priča o Srebrnoj vodi seže iz davne 2008 godine, kada sam, živeći i poslujući u Sarajevu imala velikih problema sa kožom svoga lica. Inače, lijepa i neproblematična koža, pretvorila se u crvenu, masnu i sjajnu, punu akni i bubuljica.

Za mene je to bio strašan problem, između ostalog, jer sam radila posao direktne prodaje gdje je izgled svakako važan faktor. Krenula sam od kozmetičarskih tretmana čišćenja lica i nakon petog ili šestog tretmana, lice je naprosto buknulo i došlo do situacije da me je koža na licu pržila. Počela je moja priča obilaska liječnika dermatologa, od kojih je svaki imao svoju kremu, svoju priču, masku, antibiotike, međutim bez nekog posebnog i dugotrajnog efekta.

U tom trenutku, u mojoj firmi bila je zaposlena djevojka koja je imala velikih problema sa psorijazom i neko vrijeme svoje probleme je tretirala Srebrnom vodom. Predložila mi je da probam i ja. Tada se Srebrna voda nije mogla kupiti u ljekarnama ili specijaliziranim prodavaonicama. Naručila sam!

Kada mi je donijela bocu, bila je to oblikom boba motornog ulja, na kojoj je pisalo Destilirana voda (Rafinerija ulja Modriča). Iskreno, bila sam vrlo skeptična i nisam pila tu tekućinu! Mazala sam je na lice i od prvog trenutka, osjetila vrućinu i pogoršanje na svojoj koži lica.

Moj komentar je bio! Ništa loše mi se više ne može desiti! Agonija je trajala deset dana, za mene vječnost, ali nisam odustajala! Nakon par dana počela sam i piti i čekala, blago rečeno, čudo. Nakon 10 dana, sam primijetila da se crvenilo smanjilo, nakon 20 dana, bubuljice su se smirile i počele sušiti, a nakon mjesec dana, ja sam dobila natrag svoje staro – novo lice.

Međutim, od tog trenutka, počela me proganjati ideja, kako pomoći drugima, jer od tada gdje god da se okrenem oko mene ljudi s bubuljicama, aknama, psorijazom, ranama….Tako je počela priča o ELECTA – KOLOIDNOJ SREBRNOJ VODI!
Budući da sam Američki Magistar, a u Americi je Srebrna voda nešto što kupujete u supermarketima, kao i svaki drugi napitak, počela sam istraživati tamo i upoznala čovjeka koji je zapravo i konstruirao prvi profesionalni aparat za proizvodnju Koloidne srebrne vode, po mojoj narudžbi.

Proizvela sam prve 3 boce Electa Koloidne Srebrne vode i odnijela u Zavod za javno zdravstvo u Rockefellerovoj. Napravila analizu i zatražila da se preparat registrira kao dijetetski pripravak.Rečeno mi je da je Srebro siva zona i da nikada u Hrvatskoj neću moći registrirati Srebrnu vodu. (Iako postoje domaći proizvođači koji u ljekarnama prodaju Srebrnu vodu). Budući da ja nikada ne prihvaćam Ne kao odgovor, otišla sam u susjednu Bosnu i Hercegovinu i krenula u mučnu jednogodišnju proceduru, analiza na Zavodu za javno zdravstvo, ispitivanje i naučni rad Instituta za farmakologiju i toksikologiju, uređivanje proizvodnog pogona i napokon resgistraciju pripravka ELECTA KOLOIDNA SREBRNA VODA, kao dijetetski pripravak – dodatak prehrani.

Electa Koloidna Srebrna voda je jedina koja je registrirana kao dodatak prehrani i koja ima dozvolu da se uzima oralno i na sve ostale moguće načine, vaginalno, analno, intravenozno, oko, uho, nos…Od 2010. godine, Electa Koloidna srebrna voda pomaže ljudima i prevenira raznorazna oboljenja i vraća osmjehe na lica, kako „velikih“, tako i „malih“ korisnika, jer Srebrna voda nema donju dobnu granicu.

Naši zadovoljni korisnici Electići, vjerujući u nas i naš preparat, pomalo su nas „natjerali“ da jedan po jedan preparat, napravimo kompletnu paletu preparata, koja je danas rado viđen gost, odnosno dio njihovog doma i njihove kućne ljekarne. Hvala svima onima koji su vjerovali u naš projekt i koji su i dan danas dio naše priče i Electinu riječ šire sve dalje i dalje..