Što je biorezonanca?

Biorezonanca

Biorezonanca tj. biorezonantna metoda je  neinvazivna i sigurna metoda kojom se organizam dovodi u ravnotežu. Ova se metoda temelji na činjenici da sve što djeluje izvana ili se unosi u organizam, kao i stres koji je unutarnji faktor, prenosi određene informacije i može narušiti staničnu komunikaciju ili na neki drugi način opteretiti ljudski organizam. Ne moramo ići dalje od hrane i njenih kemijskih dodataka. Danas je gotovo nemoguće izbjeći takve štetne utjecaje. Biorezonanca, između drugih stvari, ima ulogu „ispravljača“ frekvencijskih područja tijela. Tako se neutraliziraju štetni i nepovoljni utjecaji, a potiču se metabolički procesi koji osnažuju obrambenu funkciju organizma. Cilj nam je otkriti područja frekvencija koja su u neravnoteži, iz bilo kojeg razloga, te opet postići ravnotežu u vašem tijelu.

Kako izgleda tretman biorezonantne dijagnostike? 

Tretman dijagnostike vrlo je jednostavan i potpuno ugodan i bezbolan. Analiza, u prosjeku, traje do 60-ak minuta, dok osoba cijelo vrijeme sjedi u udobnoj stolici. Na glavi ima bioindikatore koji su u stvari slušalice preko kojih se putem visokih frekvencija tijelu daju upute koja su tkiva ili organi upravo analizirani. Dianel uređaj za analizu spojen je na računalo gdje se podaci skeniranja analiziraju i pohranjuju. Vrlo složen i sofisticiran program sadrži ogromnu bazu referentnih vrijednosti i slika za sva tkiva i organe u tijelu, ali također i za mnoge patogene raznih vrsta (virusa, bakterija, gljivica, zoonoza itd), toksina, peludi, alergena, aditiva i ostalih spojeva. Postojeći se podaci dobiveni na analizi kompariraju s bazom podataka pohranjenom u računalu i dobiva se potpuna analiza energetskog stanja tijela. Kako bi postupak analize bio što uspješniji, najmanje dva sata prije analize nemojte jesti, te pijte što manje. Također, privremeno ćete odložiti mobilni uređaj kako ne bi dolazilo do elektromagnetskog ometanja uređaja. Ruke i noge moraju, za vrijeme analize, biti razmaknute (ne prekrižene).

BIOREZONANCA SE POKAZALA POSEBNO USPJEŠNOM KOD : 

A – absces, alergije svih vrsta, angina, arterije i vene, astma, autoimune bolesti, autizam 

B – bronhitis, borelioza, bolovi svih vrsta, bubrežni kamenci 

C – Crohnova bolest, cirkulacija, ciroza, ciste, crijeva, crijevna flora, cjepiva (komplikacije) 

D – degenerativne promjene, depresija, detoksikacija, disleksija, DNK liječenje, dojke-ciste, dječje bolesti 

E – ekcemi, emotivno problematična stanja (ljutnja, strah, zabrinutost, depresija, tuga), endometrioza 

F – fibromijalgija 

G – gangrena, gastritis, geopatogeni stres, glavobolje, govor (smetnje), grlo, grčevi, gripa, gušterača, gljivične infekcije (Candida albicans

H – hemoroidi, herpes, hipertireoza, hipoglikemija, hipotalamus, hormoni (poremećaji), holesterol 

I – impotencija, imuni sustav, inkontinencija, išijas, infekcije (virusne i bakterijske), intolerancija na hranu 

J – jajnici, jednjak (upala), jetra 

K – kralježnica, kandidijaza, kašalj, kila, klamidioza, konjunktivitis, kožne bolesti, krvne žile, krvarenja 

L – leđna moždina, leukemija, limfa, Lou-Gehrigova bolest 

M – malarija, mandule, maternica, mjehur, menopauza, meningitis, menstruacija, migrena, mononukleoza, multipla skleroza, mumps, Menierova bolest, metabolizam (poremećaji) 

N – nadutost, neplodnost, nesanica, nesvjestica, neurodermatitis 

O – osip, oči (mrežnica, glaukom, mrena), osteoporoza, ospice 

P – povraćanje, proljev, pušenje (odvikavanje), psorijaza, paratireoidne žlijezde, PMS, paraziti (amebe, virusi, bakterije, crvi, gljivice), pH ravnoteža (kiselost / alkalnost), pluća, prostata, probava, prehlada 

R – rane, reumatizam 

S – sinusi, slabokrvnost, svrab, slezena, spolno prenosive bolesti, srce, strah, stres 

Š – šećerna bolest, štitnjača, štucanje 

T – tkivo (oštećenja), tendinitis, tromboza, tuberkuloza, tumor, trovanja hranom 

U – upale svih vrsta (grlo, jetra, mjehur, bubrezi,…) 

V – vaginitis, vrućica, vrtoglavica 

Z – zglobovi, zatvor, zubi (detoksikacija od amalgamskih plombi) 

Ž – želudac, žlijezde s unutarnjim izlučivanjem, žutica, živčani sustav, žuč, ždrijelo 

Koje informacije možete dobiti biorezonantnom dijagnostikom? 

Postupak dijagnostike za vas je iznimno jednostavan, ali rezultati koje ćete vidjeti na monitorima vrlo su detaljni i, još važnije, sveobuhvatni. Sve  grafikone i prikaze analizira doktor medicine. Dijagnosticiramo energetsko stanje cijelog organizma, provjeravamo koja su tkiva ili organi došli u neharmonično stanje, te što je izazvalo tu neravnotežu. Definiramo i mjesta gdje su prisutni patogeni organizmi, i u kojoj mjeri stvaraju probleme osobi. Postojeći ili potencijalni upalni proces također će biti otkriven. Muće li vas alergije, naći ćemo koji vas alergen smeta. 

Ko sve može doći na pregled? 

Biorezonantna dijagnostika kao i terapija, potpuno su bezbolni i bez ikakvih štetnih djelovanja ili nuspojava. Bez ograničenja na dijagnostiku mogu pristupiti odrasli i djeca .  

Šta se sve može testirati  biorezonantnom metodom? 

Testirati se može sve – hrana, lijek, vitaminski ili neki drugi  Najbolje djeluje kod alergija, neurodermitisa i kožnih problema općenito, kod čestih upala sinusa i mjehura, problema s crijevima – nadutosti, opstipacije. Može pomoći i pri odvikavanju od pušenja jer će se slanjem promijenjenih impulsa u organizam potaknuti gađenje prema nikotinu i smanjiti potrebu za njim. Preduvjet je, međutim, i to da pušač sam odluči prestati s ovom nezdravom navikom. Ovisno o poremećaju, varira i broj potrebnih terapija.

Biorezonanca – Rezervirajte termin

    Odgovori

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Odaberite valutu
    EUR Euro
    BAM Bosnia and Herzegovina convertible mark